OVER MIJ

Posted by    |   januari 13th, 2015   |   No Comments

  OVER MIJ

Nieuwe_Zinnen150130_082-b-3


Nieuwe Zinnen tekst + advies, dat ben ik: Francine Smink. Jarenlang heb ik bij ZB Communicatie & Media gewerkt als journalist, eindredacteur en contentmanager. Ik heb redactionele projecten geleid voor grote klanten (PGGM, ZGT, Radboudumc), samen met ZB’ers een gouden Grand Prix Content Marketing gewonnen voor een relatieblad en de fijne kneepjes van het bladen maken geleerd van bladendokter Rob van Vuure. Vanaf februari 2015 werk ik weer zelfstandig.

Wat je krijgt
Een ervaren professional die niet bang is voor grotere projecten, maar die met evenveel inzet en plezier een kleine klus klaart. Met respect voor kwaliteit en deadlines. Iedere opdracht komt tot een goed einde. Ik werk ook interim.

Vind ik leuk
Als het ‘ergens over gaat’. Meer dan gemiddeld ben ik geïnteresseerd in onderwijs, hoe mensen leren, hoe mensen hun werk beleven, zorg, media en taal. Waarom kom je overal ‘hij probeerd’ tegen? En zzp-er? Het boeit me mateloos.

Nieuwe liefde
Die heb ik ook. Ik ontdekte hoe graag ik voor de klas sta. Voor een schrijftraining of een gastles voor studenten journalistiek. Daarom volg ik in deeltijd een educatieve master aan de Universiteit Utrecht. En lees ik alles wat los en vast zit over onderwijs. En ga ik daar zeker ook over schrijven.

Twitter
LinkedIn
C
ontact